Sådan Gør Du Plantepasning til en Leg med Drivhusplanter

Oprettet d.

 

Velkommen til Den Dovne Gartner! Vi er dedikerede til at gøre havearbejde så nemt og fornøjeligt som muligt. Hvis du elsker frodige drivhusplanter, men ønsker at undgå det tunge arbejde, så er du kommet til det rette sted. Lad os dykke ned i, hvordan vores produkter fra Autopot og Nelson Garden kan gøre plantepasning til en leg.

Drivhusplanter: Et Grønt Eventyr

Drivhusplanter er en fantastisk måde at bringe naturen tættere på, uanset om du har et stort drivhus eller en lille altan. Populære drivhusplanter inkluderer tomater, agurker, peberfrugter og urter som basilikum og persille. Men hvordan sikrer du, at dine planter trives fra frø til høst?

Sådan passer du drivhusplanter fra frø til høst
  1. Såning: Brug kvalitetsfrø fra Nelson Garden. Så frøene i plantepotter og bakker med god jord. Sørg for, at de får masser af lys og varme. Nelson Gardens minidrivhuse med jordplugger er perfekte til dette, da de holder frøene fugtige og varme, hvilket fremmer hurtig spiring.

  2. Spiring: Hold jorden fugtig men ikke gennemblødt. En varme- og fugtighedsbevarende kuppel kan hjælpe med at fremskynde spiringen. Nelson Gardens minidrivhuse skaber et optimalt miljø for dine frø, hvilket sikrer, at de spirer hurtigt og sundt.

  3. Udplantning: Når planterne er store nok til at håndtere, kan de plantes om i større potter eller direkte i drivhusets bede. Her kan du bruge Tray2grow fra Autopot, som er et automatisk vandingssystem, der har plads til mange potter og gør det nemt at organisere dine planter. Tray2grow systemet kan selvregulere vandingen og sikre, at planterne får den rette mængde vand hele tiden. Læs mere her

  4. Vanding og Omplantning: Brug et selvvandende system som Easy2grow, der sikrer, at dine planter altid får den rette mængde vand. Dette system er ideelt til grøntsager som tomater og peberfrugter, og det sørger for, at planterne får vand efter behov, hvilket reducerer risikoen for overvanding. Når dine planter vokser, kan du skifte til større systemer som Autopot 1 Pot System eller Autopot Flexipot System. Disse systemer er designet til større planter og sikrer optimale vækstbetingelser med minimal indsats fra din side. Autopot Flexipot Systemet er specielt godt til planter, der kræver ekstra luftcirkulation omkring rødderne.

  5. Pleje: Regelmæssig vanding og gødning er nøglen til sunde planter. Brug gødning som The Source eller Easy2grow plantenæring for at give dine planter de nødvendige næringsstoffer. Disse gødninger er specielt formuleret til at støtte kraftig vækst og sund frugtdannelse.

  6. Høst: Når frugterne er modne, kan du begynde at høste. Husk at plukke regelmæssigt for at opmuntre til ny vækst. Med de rette værktøjer og produkter kan du nyde en rig høst af frisk frugt og grøntsager hele sæsonen.

Gør Plantepasning Nemt med Autopot

Autopot-systemerne er perfekte til at tage sig af vandingen for dig. Her er et kig på nogle af vores populære Autopot-produkter:

  • Tray2grow: Ideel til dem, der dyrker flere små planter. Dette system kan passe sig selv i dagevis uden behov for manuel vanding. Læs mere her
  • Easy2grow: Perfekt til grøntsager som tomater og peberfrugter. Dette system sikrer, at dine planter altid har adgang til den rette mængde vand. Læs mere her
  • Autopot 1 Pot System: Fantastisk til større planter. Det fleksible system kan udvides efter behov, hvilket gør det nemt at skalere op. Læs mere her
  • Autopot Flexipot System: Dette system er specielt designet til brug med stofpotter, hvilket giver bedre dræning og luftcirkulation omkring rødderne. Læs mere her
  • Easy2go: Perfekt til ferietid. Dette system holder dine planter vandede, mens du er væk, så du kan slappe af uden bekymringer. Læs mere her
Nelson Garden: Alt til Din Drivhushave

Nelson Garden tilbyder et bredt udvalg af produkter, der gør havearbejdet lettere. Fra frø og plantepotter til bakker, redskaber og handsker – du finder alt, hvad du behøver for at få din have til at blomstre.

Pasning af Tomater

Tomater kræver en varm og solrig placering samt regelmæssig vanding og gødning. Brug Easy2grow systemet til at sikre, at tomaterne altid får den rette mængde vand. Gød regelmæssigt med The Source for at støtte frugtsætning.

Pasning af Agurker

Agurker trives i varme og fugtige omgivelser. Sørg for at holde jorden konstant fugtig ved hjælp af et system som Tray2grow. Agurker har brug for masser af plads til rødderne, så overvej at flytte dem til Autopot Flexipot Systemet efter spiring.

Pasning af Peberfrugter

Peberfrugter kræver meget sollys og regelmæssig vanding. Brug Autopot 1 Pot System til at sikre, at de får nok vand. Gødning som Easy2grow plantenæring hjælper med at støtte vækst og frugtsætning.

 

Tips til Succes med Drivhusplanter
  • Lys og varme: Sørg for, at dine planter får masser af naturligt lys og varme. Overvej at bruge kunstig belysning, hvis det naturlige lys er begrænset.
  • Ventilation: God luftcirkulation er vigtig for at undgå skimmel og sygdomme.
  • Jord og gødning: Brug kvalitetsjord og passende gødning for at sikre sund vækst.
  • Skadedyrsbekæmpelse: Hold øje med skadedyr og håndter dem hurtigt for at undgå skader på dine planter.
Afsluttende Tanker

Hos Den Dovne Gartner mener vi, at havearbejde skal være en fornøjelse, ikke en byrde. Med vores udvalg af produkter fra Autopot og Nelson Garden kan du nyde smukke, sunde drivhusplanter uden alt besværet. Besøg vores webshop i dag og gør plantepasning til en leg!

Happy gardening!